Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga kundupplevelsen. Läs mer om cookies
Sprid inte smitta under pandemin
Sprid inte smitta under pandemin

För er som transporterar flera olika barn i era bilbarnstolar har pandemin gjort det viktigt att hålla sätena rena för att undvika smittspridning. Även om du inte kan tvätta TinySeats klädsel varje dag så är det ett tåligt tyg som är anpassat för till exempel taxiåkares behov. Det innebär att du kan torka av det ofta och noggrant utan att skada stolen.

Även när Pandemin lugnat sig kommer vi fortsätta vara försiktiga och noggranna. För den som vill går det att beställa ytterligare ett tyg att byta med, det är bara att mejla connect@tinyseats.com.

Designad av experter
Designad av experter

TinySeats är designad och framtagen av experter med nära tre decenniers erfarenhet av att designa bilbarnstolar. I utvecklingen har en etablerad designprocess använts och regelbundna tester och simulationer har genomförts för att garantera säkerheten. Vi har lärt från andra produktområden och till exempel det hopfällbara ryggstödet är ett koncept som redan är vanligt inom sportbilar.

TinySeats har blivit testad och godkänd av Europeiska myndigheter enligt deras säkerhetsförordningar. Alla bilstolar i Europa måste uppfylla någon av säkerhetsförordningarna ECE R129 eller ECE R44/04 innan de får komma ut på marknaden. Dessa förordningar är framtagna för att alla produkter ska hålla en viss kvalitetsnivå men framförallt är de framtagna för stärka barns säkerhet ifall en olycka skulle ske. Föreskrifterna och de tester som de kräver gör att du kan vara säker på att våra stolar lever upp till en gemensam standard: certifikat.

 

Läs mer

En liten stol som ger mer utrymme
En liten stol som ger mer utrymme

TinySeats är designat för att ta så lite plats som möjligt vilket har gett en del oväntade positiva effekter. Den smala och flacka sitsen på stolen ger till exempel barnen mer benutrymme då de kan låta benen falla ut på sidorna eller sitta i skräddarställning. Något som många kunder har satt värde på.

Eftersom TinySeats passar både äldre och yngre barn är den perfekt för er som har flera olika barn som ni vill kunna ta med i olika sammanhang. Med ett par snabba handgrepp ändras den från att ha tagit en ettåring till att passa för en femåring. En bekväm lösning för barnen som ger handlingsutrymme åt er.

Vi jobbar på att ytterligare förbättra bekvämligheten och kommer att lansera tillägg för de yngsta inom kort; registrera dig här så håller vi dig uppdaterad när nya produkter lanseras.

 

Läs mer

Går att fälla ihop för mer flexibilitet
Går att fälla ihop för mer flexibilitet

När vi började resan för att skapa en ny och säker bilbarnstol var visionen tydlig; att skapa en bilbarnstol som är lätthanterlig för föräldrar och säker för barn i alla åldrar. Resultatet blev en stol som är liten och går att lägga i bakluckan när du inte behöver den. TinySeats går alltid att ha med och finns redo för de tillfällen då du inte förväntar dig att behovet skulle uppstå. Den är helt enkelt lätthanterlig och anpassbar på alla sätt och vis - utan att på något vis påverka ditt barns säkerhet

Stolen kommer med en väska för att underlätta förvaring och skydda stolen från smuts.

 

Köp nu

Ett lättare och hopfällbart säte
Ett lättare och hopfällbart säte

TinySeats är bland de lättaste Isofixstolarna som finns ute på marknaden, men metalstrukturen i sätets bas bidrar till vikten. Den strukturen är dock vital för att försäkra barnens säkerhet.

TinySeats väger mer än bärbara bilbarnstolar som förlitar sig på trepunktsbältet. Vi vill inte riskera de yngre barnens säkerhet och därför har vi valt att använda ett Isofixfäste som minskar risken för att stolen installeras felaktigt. I slutändan är den säkraste bilbarnstolen den som passar dig, ditt barn, din bil och som alltid används 100% korrekt.

Om du vill uppleva ett fysiskt exemplar av en TinySeats besök din närmaste Bilia butik!

Ett litet företag
Ett litet företag

Vi är ett litet och nytt företag men vi har utvecklat TinySeats med hjälp av experter som designat över 100 bilbarnstolar. Vår filosofi är att ta in hjälp från de bästa för att kunna erbjuda nya och innovativa produkter. Dessutom är vi föräldrar som utifrån omtanke om våra barn designar för andra föräldrar och deras barn.